Levitra for menn pris, kjøp Levitra på nett

Levitra er en del av PDE5-hemmere klasse og behandle erektil dysfunksjon. PDE5-hemmere brukes til å behandle erektil dysfunksjon, pulmonal hypertensjon, og benign prostatahyperplasi.
levitra

De virker ved å slappe av blodårene, slik at mer blod strømmer til bestemte deler av kroppen, inkludert hjertet. Levitra er bare tilgjengelig som et merkenavn narkotika.
Vardenafil brukes til å behandle menn som har erektil dysfunksjon (også kalt seksuell impotens). Vardenafil tilhører en gruppe legemidler som kalles fosfodiesterase type 5 (PDE5) hemmere. Disse medisinene forhindrer et enzym som kalles fosfodiesterase type-5 fra å jobbe for raskt. Penis er et av de områdene hvor dette enzymet fungerer.

Erektil dysfunksjon er en tilstand der penis ikke stivne og utvide når en mann er seksuelt opphisset, eller når han ikke kan holde en ereksjon. Når en mann blir seksuelt stimulert, til hans kroppens normale reaksjon øke blodtilførselen til penis ereksjon. Ved å kontrollere enzymet vardenafil bidrar til å opprettholde en ereksjon for stresset ved å øke blodtilførselen til penis. Uten fysisk virkning til penis, slik som den som forekommer under samleie, vardenafil vil ikke føre til en ereksjon.

Denne medisinen er bare tilgjengelig med legens resept.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>