Priligy for menn pris, kjøp Priligy på nett

Priligy Dapoxetine er det eneste stoffet godkjent for behandling av prematur ejakulasjon verschriebungspflichtige og siden 2009 på markedet.
priligy

Dapoxetine er et stoff som styrer serotonin budsjett og så hemmer ejakulasjonsrefleksen. Således intravaginal latens (IVLZ) forlenget med to til fire ganger.

Kontroll av utgivelsen av stoffet dapoxetine
Å forsinke utløsning til et gjennomsnitt på 200 til 300 prosent
Varer opptil to timer å
Fra Berlin-Chemie Menarini merkevareprodusenter

Det tar Priligy er ganske enkelt. Ta ca 1-3 timer før samleie én tablett Priligy ett – best i kombinasjon med nok kontanter.

Dapoxetine er foreskrevet ved en dose på 30 mg og 60 mg. Adopters av 30 mg dose gis vanligvis. Dette kan økes med behandlende lege på 60 mg. Dosen bør ikke økes av brukeren selv uten å konsultere lege. Det bør ikke ta to tabletter samtidig.

Ta i behandlingen av prematur ejakulasjon alltid sørge for at du aldri ta mer enn én pille Priligy i en 24 timers periode.

Det tar Dapoxetine øker effektiviteten av ejakulationshemmenden hormonet serotonin og dermed bidrar til å hindre for tidlig utløsning. Kliniske studier har vist at det er mulig fordi oppstemthet av mannen er dempet og for ham å tåle seksuell stimuli lenger uten å miste kontroll over utløsningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>