Xenical pris, kjøp Xenical på nett

Xenical er en reseptbelagte medisiner for kosttilskudd fedme (overvekt). Xenical fungerer som et fett blocker som gir brukerne et sunt vekttap.
xenical

Den aktive ingrediensen Orlistat lar utskilt ufordøyd opp til 30% av inntatt fett. Den vekttap med Xenical tabletter ble undersøkt og bekreftet i langtidsstudier.

Viktige egenskaper av fett blocker Xenical:

Markenpharmazeutikum for vekttap
Reduserer fettopptaket med opp til 30%
Ingen yo-yo effekt som Xenical støtter fettstoffskiftet

Xenical

Hva er Xenical? Xenical er et fett blocker i tablettform, som hjelper brukerne sunt vekttap. Ta en kapsel per måltid for å miste vekt og svelge dem hele med rikelig med vann. Inntaket av fett blokkere inneholder orlistat bør gis med mat, men kan fortsatt gjøres inntil en time etter inntak.

Anbefalt dose er 3 kapsler orlistat per dag er basert på antagelsen om at de tre daglige (fettstoffer) måltider er tatt. Dette betyr også at du har et måltid eller spise et måltid som inneholder ingen eller lite fett, er det tilrådelig å avstå fra å gjennomføre den planlagte rasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>